Geçtiğimiz günlerde yaptığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü oyuncu Eser Yenenler, hamile olan eşi Berfu Yenenler ve çocuklara koronavirüs bulaştırmamak için zorunlu olarak evden ayrılayarak farklı bir yerde kendini karantinaya aldı. 

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü oyuncu Eser Yenenler, hamile olan eşi Berfu Yenenler ve çocuklara koronavirüs bulaştırmamak için zorunlu olarak evden ayrılayarak farklı bir yerde kendini karantinaya aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eser Yenenler, hamile olan eşi Berfu Yenenler ve çocuklara koronavirüs bulaştırmamak için zorunlu olarak evden ayrılayarak farklı bir yerde kendini karantinaya aldı. 

 

Geçtiğimiz günlerde 2. Kez baba olacağını öğrenen Eser Yenenler çifti bu mutlu haberin üzerine oldukça üzücü bir haber aldı. Eser Yenenler koronavirüse yakalandığını açıkladı. Yakın zamanda korona virüs testi yapan Eser yenenler test sonucunun pozitif çıkması ile karantinaya girdi. Hamile olan eşi Berfu Yenenler ve küçük oğlu Kuzey ise korona virüsüne yakalanmamak için Eser Yenenler ’in bulunduğu evi terk etmek zorunda kaldı.