Erva Özusta kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Erva Özusta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erva Özusta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Erva Özusta kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Erva Özusta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Erva Özusta ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erva Özusta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Erva Özusta kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Erva Özusta kimdir? Sosyal medyada yaptığı astroloji ve burç paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Erva Özusta'nın yaşamını Ankara'da sürdürdüğü tahmin edilmektedir. Aslen Boluludur. 30 Haziran 2000 doğumlu olan sosyal medya fenomeni günümüz itibariyle 21 yaşındadır.  Astroloji konusunda eğitimler alan sosyal medya fenomeni sosyal medyada astroloji paylaşımlarıyla yoğun beğeni almaktadır. Tanıştığı insanlarda kendisinden bir parça olduğunu düşünen sosyal medya fenomeni hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığına inanıyor. Kış mevsimini çok seven sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşımlar yapıyor. Yaptığı paylaşımlardan yengeç burcu olduğu düşünülmektedir.  Astroloji ve parapsikoloji hakkında kitaplar okumayı sevmektedir ve bu konuda sık sık önerilerde bulunmaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 45.9K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır. I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.