Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Netflix'te 50M2 isimli dizide canlandırdığı "Gölge" karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Öztürk, oynadığı bir reklam filminde kaslarıyla konuşulurken hakkında yapılan kas büyütme iğnesi oldu iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Netflix'te 50M2 isimli dizide canlandırdığı "Gölge" karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Öztürk, oynadığı bir reklam filminde kaslarıyla konuşulurken hakkında yapılan kas büyütme iğnesi oldu iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Öztürk, oynadığı bir reklam filminde kaslarıyla konuşulurken hakkında yapılan kas büyütme iğnesi oldu iddialarına yanıt verdi. 

 

Gel beraber spor yapalım! 

 

Netflix’te yayınlanan '50m2' adlı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Engin Öztürk, “Diziyi ve Gölge karakterini çok sevdim. İmkanım olsa 10-20 yıl boyunca bu rolü canlandırabilirim” sözleriyle dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu, oynadığı bir reklam filminde kaslarıyla gündeme gelmişti. Öztürk, "Kas büyütmek için iğne mi yaptırdınız?" sorusuna, “Gel beraber spor yapalım. 1 hafta sonra bir daha konuşalım” diyerek cevap verdi.