Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve FOX TV'de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Bey'in doğum günü Son Nefesime Kadar dizisi setinde kutlandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve FOX TV'de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Bey'in doğum günü Son Nefesime Kadar dizisi setinde kutlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Bey'in doğum günü Son Nefesime Kadar dizisi setinde kutlandı.  

 

Sette doğum günü kutlaması!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve FOX TV'de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Bey'in doğum günü Son Nefesime Kadar dizisi setinde kutlandı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda rol arkadaşlarının kendisine yaptığı sürpriz doğum günü partisinden kareleri paylaşan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım