Bankaların emeklilere yönelik maaş promosyonları devam ederken, bankalardan emeklilere 43.000 TL müjdesi geldi. 

 

Bankaların emeklilere yönelik maaş promosyonları devam ederken, bankalardan emeklilere 43.000 TL müjdesi geldi. Bankaların emeklilere yönelik maaş promosyonları devam ederken, bankalardan emeklilere 43.000 TL müjdesi geldi. 

 

Haberkolik'in haberine göre; Emekli maaş hesabınız üzerinden 43000 TL ödeme almak isteyen vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada sadece kamu bankaları, diğer özel bankaları da kampanya başlatarak, 36 ay vadeli, emekli kredisi vereceğini açıkladı. 43000 TL kredi ödemesi alacak olan kişiler başvurularını yapacakları, bankalar üzerinden emekli maaşını almaları durumunda gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri gibi kredi notu düşük olsa da aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alabilmektedirler.

 

DENİZBANK

 

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını, şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yedi gün yirmi dört saat yapabiliyor. Başvuru yapacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda 43000 TL kredi başvurusunu, bankanın mobil uygulaması üzerinden yaparak, hemen hesaplarına ödemeler alabilmektedir. DenizBank şubelerine giderek de kimliğinizle birlikte başvuru yaparak, düşük faizli kredi kullanabilirsiniz.

 

AKBANK

 

Akbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, Akbank Direkt uygulaması üzerinden 43000 TL kredi için gelir belgesiz başvuruda bulunabiliyor. Akbank Direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler, 36 ay vadeli masrafsız kredi seçeneklerinden faydalanarak bu banka üzerinden istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da başvuru yapabilirsiniz, kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı 44 25 numarasına göndererek, Akbank üzerinden hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

ZİRAAT BANKASI

 

Kamu bankası Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlanmaktadır. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulamasını kullanabilir ve Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi alabilirsiniz. Emekli maaşın hesabını, Ziraat Bankası üzerinde olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda 5 dakika içerisinde sonuçlarında öğrenebilmektedirler.