Elif Gören Survivor 2022 All Star'da diskalifiye mi oldu? Sosyal medyada yaptığı Survivor yayınlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Acun Ilıcalı'nın yeni bölüm fragmanında duyurusunu yaptığı diskalifiye olayının kahramanının Elif Gören olduğunu söyledi. 

 

Elif Gören Survivor 2022 All Star'da diskalifiye mi oldu? Sosyal medyada yaptığı Survivor yayınlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Acun Ilıcalı'nın yeni bölüm fragmanında duyurusunu yaptığı diskalifiye olayının kahramanının Elif Gören olduğunu söyledi. Son dönemde yayınladığı Survivor analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Acun Ilıcalı'nın yeni bölüm fragmanında duyurusunu yaptığı diskalifiye olayının kahramanının Elif Gören olduğunu söyledi. 

 

 

Survivor Elif Gören diskalifiye oldu?

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yayınlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Acun Ilıcalı'nın yeni bölüm fragmanında duyurusunu yaptığı diskalifiye olayının kahramanının kim olduğunu söyledi. Yayınladığı videosunda "İkinci ve üçüncü dokunulmazlık oyunları çekilmedi. İlk dokunulmazlık oyunu sadece ödül için yapıldı. Bir diskalifiye var o kesin. Barış'ın dizinde bir ödem durumu var ama yarışmaya devam sorunuyla ilgili bir sıkıntı yok. Diskalifiye Merve ya da Elif arasında olacak gibi gözüküyor. Elif'in ise mide rahatsızlığı var deniyor. Elif'in rahatsızlığı mide ve apandistinde problem var o yüzden mide operasyonu geçirmesi gerekiyormuş." ifadelerini kullanan Benli, Elif'in diskalifiye olacağını söyledi.