Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografi içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Albert Einstein'ın bilinmeyen hayatı hakkında detaylı bilgi verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografi içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Albert Einstein'ın bilinmeyen hayatı hakkında detaylı bilgi verdiler. Konuşmaya normal çocuklara göre geç başlayan, okulda bazen dikiş tutturamayan, derslerden kovulan; öğretmenlerinin hiç sevmediği ve üniversiteyi anca bir dostunun tuttuğu ders notları sayesinde bitirebilen birisini düşünün.

 

Sonra birgün mütevazi evinde düşüncelere dalarak; sadece denklemleriyle, zekasıyla, inanılmaz hayal gücüyle teoriler ortaya atıyor. Mesela 1916’da diyor ki: uzay zamanın dokusunda titreşimler, kütle çekimsel dalgalar olmalı! 100 sene geçti 2016’da insanlık devasa tesisler kurdu, 3 km’lik lazer dedektörleri evreni dinledi ve güneşten 30 kat büyük , dünyadan 1,3 milyar ışık yılı uzakta iki kara deliğin birbirleriyle birleştiklerinde ortaya çıkan dalgalar o dedektörler tarafından yakalandı  ve o adamı tekrar haklı çıkardı! O adam Albert Einstein. İsmi deha ile eş anlamlı hale gelen modern fiziğin babası!

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.