Eftalya Yağcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Eftalya Yağcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eftalya Yağcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Eftalya Yağcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Eftalya Yağcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı Eftalya Yağcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eftalya Yağcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Eftalya Yağcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Eftalya Yağcı kimdir? Instagram, YouTube ve birçok sosyal medya platformunda bugüne kadar yaptığı performanslarla ilgili videoları bulunan Eftalya Yağcı’nın sesi her dinleyene tuhaf geliyor. Özellikle çocuk sesine benzer bir ses yapısına sahip olan Eftalya Yağcı’nın yaşı da merak konusu oldu. Kızıl saçları ve zaman zaman attığı storyler sebebiyle yaşının daha büyük olduğu düşünülse de Yağcı, 2000 doğumlu. Yani henüz 19 yaşında. İleride iyi yerlere geleceği düşünülen Eftalya Yağcı için bu yaşlarda sektöre adım atması da bir hayli avantaj sağlıyor. Özellikle Zeynep Bastık ile yaptıkları “düşünme hiç” düeti kariyer başlangıcı için çok önemli bir basamak olmuş. Değişik ses yapısı, çıkardığı çocuk sesi ve kızıl saçlarıyla marjinal bir görüntü sunan Eftalya Yağcı Zeynep Bastık ile yaptığı düet ile gündeme bomba gibi düştü. Ajda Pekkan’dan “Düşünme Hiç” şarkısını seslendiren ikili bazı dinleyenler tarafından eleştiri alsa da genel itibarıyla birçok kişinin beğenisini almayı başardı. Bu başarı için bazı fedakarlıklar yaptığını da ifade eden Yağcı’nın genç yaşına rağmen Eskişehir’den İstanbul’a taşınması da bunlardan biri. Eftalya Yağcı Türk şarkıcı ve müzisyendir. 2019 yılında akustik şarkıları ile ünlenen Zeynep Bastık ile birlikte seslendirdiği “Düşünme Hiç” adlı şarkı ile ünlendi ve tanınmaya başladı. Eftalya Yağcı 26 Ekim 2000 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Malatya’dır. Burcu akreptir. Sosyal medya hesapları instagram üzerinden yayınladığı resimlerle tanındı ve yotube üzerinden yüklediği videolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eftalya Yağcı kariyeri şarkıcı Zeynep Bastık ile tanışması ile değişmeye başladı. Bu süreçten sonra İstanbul’a taşındı. Eftalya Yağcı müzik ile ilgilenmektedir. Genel kitlesi sesini beğenmektedir. Ekşi Sözlük terminolojisi onu “şımarık sesli akustikçi kız” olarak tanıttı. Bekar olan Eftalya Yağcı singel ya da albümü henüz yoktur. Günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.