Ece Akyıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ece Akyıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Akyıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Akyıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ece Akyıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Ece Akyıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Akyıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Ece Akyıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Ece Akyıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ece Akyıldız 4 mart 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 29 yaşındadır. Yaşamını İstanbul'da sürdürdüğü tahmin edilen sosyal medya fenomeni I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Tam bir moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni modayı yakından takip ederken, giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. Özel hayatı konusunda titiz olan sosyal medya fenomeninin hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Balık burcudur. Instagram'da bu yazı hazırlanırken eceakyildizz ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 128K takipçisi bulunurken dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaya devam etmektedir.