Duygu Kozoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Buldu'nun eşi Duygu Kozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Duygu Kozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Duygu Kozoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Buldu'nun eşi Duygu Kozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Buldu'nun eşi Duygu Kozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Duygu Kozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Duygu Kozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Duygu Kozoğlu kimdir? Duygu Kozoğlu 1988 yılında dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 33 yaşındadır. Lisans eğitimini İngilizce öğretmenliği bölümünde tamamladı. Duygu Kozoğlu, İstanbul Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak çalışmayı sürdürüyor. 2019 yılından beri aşk yaşadığı oyuncu Onur Buldu ile 27 Nisan 2020 tarihinde evlendi. Nisan ayında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde dünyaevine girmeyi planlayan çiftin nikah töreni koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Düğün yerine sade bir nikah töreni yapan çift, Onur Buldu'nun İstanbul Etiler'deki evinin bahçesinde resmi imzayı attı. Aile üyelerinin ve yakın arkadaşlarının yer aldığı mutlu günü sosyal medya hesabından paylaşan Onur Buldu, "Benim büyük güneş ışığım" notunu düştü.