Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda bu kez dokunduğu herşeyi almak zorunda kaldığı ilginç oyunu hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda bu kez dokunduğu herşeyi almak zorunda kaldığı ilginç oyunu hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda bu kez dokunduğun herşeyi al oyunu ile ilgili bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda bir mağazaya giren ünlü Youtuber arkadaşları ile dokunduğun herşeyi al challenge oyunu oynadı. Kısa sürede binlerce kez izlenen eğlenceli içeriği ile arkadaşlarının dokunduğu her ürünü alan ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Peki Betül Çakmak oyun sonrasında ne kadar para harcadı? İşte Betül Çakmak'ın dokunduğun her şeyi al challenge oyununun detayları;