Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Doğuş, önceki akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, son hali ile Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Doğuş, önceki akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, son hali ile Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Doğuş, önceki akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, son hali ile Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi. 

 

Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Doğuş'un son hali, sosyal medyada olay oldu. 2014 yılında Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile evlenen şarkıcı Doğuş, uzun zaman sonra ekrana çıktı. Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Doğuş, son haliyle gündem oldu. Sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Doğuş, reyting rekorları kıran Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi.

 

"Aynı İzzet”

 

Peaky Blinders'e benzetmeyen kullanıcılar, "Ne alaka, İzzet Yıldızhan'a ve Sedat Peker'e benzemiş." yorumunda bulundu.