Dilara Büyükbayraktar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilara Büyükbayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Büyükbayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Büyükbayraktar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilara Büyükbayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Büyükbayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Büyükbayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Dilara Büyükbayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilara Büyükbayraktar kimdir? Dilara Büyükbayraktar, 23 Ekim 1989'da doğdu. Üniversite eğitimini, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamış olan oyuncu, mezun olmasının hemen sonrasında ise İzmir'de yer alan Özel Tiyatro'ya girdi. Burada belirli bir süre boyunca tiyatrocu oyunculuğu yaptı. Dilara Büyükbayraktar, 23 Ekim 1989 yılında İzmir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Okuldan sonra İzmir'de Özel Tiyatro'da Evlilikte Uzatmalar ve Yeraltılı gibi oyunlarda rol aldı. Dilara Büyükbayraktar, 2011-2014 yılları arasında Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde Naza rolünü oynadı. Şefkat Tepe'den sonra 2014'te yine Naza karakteri ile Sungurlar dizisinde rol aldı. Dilara Büyükbayraktar, 2017 yılında vizyona giren Aç Kapıyı Çok Fenayım adlı filmde rol aldı.