Eski manken Deniz Akkaya, yaşanan tartışmalar nedeniyle devlet korumasına alınan kızının odasında ikinci bir telefon buldu.

 

Geçtiğimiz ay, 16 yaşındaki kızı tarafından şiddet gören ve balkona kilitlenen Deniz Akkaya, polise başvurmuş ve olayın ardından kızı devlet korumasına alınmıştı. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan Akkaya, kızının odasında ikinci bir telefon bulduğunda şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Deniz Akkaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın… Bütün güvenim yerle bir… Yepyeni bir iPhone. Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol” ifadelerini kullandı.

 

Takipçilerinden gelen yorumlara cevap veren Akkaya, “Şu anki fiyatı en az 60 bin TL olan bir telefonu çocuğumun nereden aldığını ve kimden aldığını bilmek onun sınırlarını ihlal etmek değildir. Bir telefonun şifresi ile uğraşırken ikincisi çıktı. Akıl sağlığı yerinde olan bir insan bu konuda endişe duyar, son derece doğaldır” dedi.