Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün nişanlısı Oğuzhan Koç ile yemekte görüntülenirken, yeni projesiyle ilgili sorulan sorulara verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün nişanlısı Oğuzhan Koç ile yemekte görüntülenirken, yeni projesiyle ilgili sorulan sorulara verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün nişanlısı Oğuzhan Koç ile yemekte görüntülenirken, yeni projesiyle ilgili sorulan sorulara verdiği yanıt ile gündem oldu.  

 

 

Daha fazla bilgi veremiyorum, kusura bakmayın!

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç barışmasının ardından, çiftin evlilik sürprizi vermesi hayranlarını çok mutlu etti. Yaz döneminde evlenmeleri beklenen çift, işlerine göre ayarlama yapacağı için net bir plan yok. Ancak evlenmekte kararlı olduklarını son röportajlarında ifade eden çiftin mutluluğu da kameralara yansıyor. Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi de Demet Özdemir ve bir süredir yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’ya hazırlanıyor. Oyuncu, çekimler başlayacağı için yoğun bir döneme girecek ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile de yoğun çalışma temposu öncesi akşam yemeğinde buluşmak istediklerini söyledi.

 

Demet Özdemir, “İşimiz başlayacağı için güzel bir yemeğimizi yiyelim dedik, çünkü yoğun tempoya giriyoruz” diye konuştu. Düğün hazırlıklarına daha başlamadıklarını ifade eden Demet Özdemir, herhangi bir şey yapmadıklarını ifade etmiş oldu. Her şeyin güzel gittiğini belirten Demet Özdemir, diziyle ilgili detay vermek istemedi. Çekimlerin başlamasına çok kısa bir süre kaldığını söyleyen oyuncu, “Daha fazla bilgi veremiyorum, kusura bakmayın” dedi.

 

Oğuzhan Koç, dizi hakkında kendisinin de fazla bir şey bilmediğini belirtti. Koç,”Ne yapıyorsa en iyisini yapıyor, İşinin hakkını sonuna kadar veriyor. İlk ve en büyük hayranı benim” ifadelerini kullandı.