Erkenci Kuş dizisindeki karakteriyle ününü yurtdışına taşımayı başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalarda İtalyanların kendisine karşı gösterdiği aşırı ilgiyi ilginç bulurken bu durumun kendisini şaşırttığını söyledi. 

 

Erkenci Kuş dizisindeki karakteriyle ününü yurtdışına taşımayı başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalarda İtalyanların kendisine karşı gösterdiği aşırı ilgiyi ilginç bulurken bu durumun kendisini şaşırttığını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalarda İtalyanların kendisine karşı gösterdiği aşırı ilgiyi ilginç bulurken bu durumun kendisini şaşırttığını söyledi.

 

İtalya’da bir televizyon programına konuk olan Demet Özdemir, Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:  “İtalyanların ilgisi beni gerçekten çok şaşırttı. Sosyal medyada tabii ki birbirimizle etkileşimdeydik. Onların yazdığı yorumları okuyordum ama oraya gittiğimde gerçekten çok güzel şeyler yazdılar. Orada bir restorana yemek yemeye ya da programa gittiğimde, insanlardan çok güzel geri dönüşler aldım. Sonuçta ne olursa olsun sosyal medya bir yere kadar sizi inandırıyor ama orada gidip canlı görmek insanı gerçekten çok gururlandırıyor.”