Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından takipçilerinin sorularına cevap verirken İbo Show ile ilgili gelen cevaba verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından takipçilerinin sorularına cevap verirken İbo Show ile ilgili gelen cevaba verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından takipçilerinin sorularına cevap verirken İbo Show ile ilgili gelen cevaba verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Asla!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından takipçilerinin sorularına cevap verirken İbo Show ile ilgili gelen cevaba verdiği yanıt ile olay oldu. Demet Akalın, Twitter'dan bir takipçisinin sorduğu İbrahim Tatlıses ile ilgili soruya verdiği yanıtla gündeme oldu. "İbo Show'a ne zaman katılacaksınız Demet Hanım?" şeklinde bir soru yönelten takipçisine yanıt veren Akalın "Asla" cevabını verdi.

 

İbrahim Tatlıses ile araları neden bozuk?

 

Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses'in arası yıllar önce uçak kiralama olayı sonrası açılmıştı. Demet Akalın İbrahim Tatlıses'in uçağını kiralamış ve sonrasında yaptığı açıklamada "İbo'nun uçağı leş gibi kokuyor" demişti. İbrahim Tatlıses ise bu espri karşısında verdiği yanıtta "Ben leş uçağa binmem, Demet benim nasıl binici olduğumu iyi bilir" sözlerini sarf etmiş ve bu düello tazminat davası ile yargıya taşınmıştı. 

 

İşte o paylaşım;