Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü model ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Çocuk ve Yenidoğan Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vural’ı kanalında konuk ederken, çocuklara aşı yaptırılmalı mı? sorusuna yanıt aradı. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü model ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Çocuk ve Yenidoğan Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vural’ı kanalında konuk ederken, çocuklara aşı yaptırılmalı mı? sorusuna yanıt aradı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü model ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Çocuk ve Yenidoğan Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vural’ı kanalında konuk ederken, çocuklara aşı yaptırılmalı mı? sorusuna yanıt aradı.

 

Türkiye’de aşı takvimi içerisindeki aşılar kızamık aşısı, kabakulak aşısı, kızamıkçık aşısı ve su çiçeği aşısı.  Aşıların otizme yol açtığı konusunda düşünceler ve artan bir aşı karşıtlığı var. Şikel, aşıların otizme yol açıp açmadığını ve aşıların zararlarını, faydalarını Prof. Dr. Mehmet Vural'a sordu. Çocuklarda aşı oldukça merak edilen bir konu. Yaptırmalı mıyız, yaptırmamalı mıyız ünlü manken cve sunucu hepsini tek tek konuştu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.