Youtube'da yayınladığı araba sohbetleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Cihan Şensözlü ya da Youtube'daki ismi ile Sanane Cihanne, yayınladığı videosunda bu kez Doğuş Çabakçor'u konuk etti. 

 

Youtube'da yayınladığı araba sohbetleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Cihan Şensözlü ya da Youtube'daki ismi ile Sanane Cihanne, yayınladığı videosunda bu kez Doğuş Çabakçor'u konuk etti. Youtube'da son dönemde yayınladığı özellikle Ayşe Hatun Önal ve Şeyma Subaşı söyleşileriyle gündeme damga vuran ünlü gazeteci Cihan Şensözlü, yayınladığı yeni videosunda bu kez hem Youtube'da yayınladığı videolarla hem de DJ'liği ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber ve DJ Doğuş Çabakçor'u konuk etti. 

 

Yayınladığı videosunda araba sohbetlerinde Doğuş Çabakçor'u konuk eden ünlü gazeteci Çabakçor'a "Youtuber olmak mı? DJ olmak mı?" diye sorarken, birbirinden ilginç yanıtlar aldı. Kısa sürede binlerce kez izlenen keyifli söyleşisiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan ünlü gazeteci sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Cihan Şensözlü'nün Doğuş Çabakçor söyleşisinin detayları;