Oyuncu Ebru Şahin'in basketbolcu eşi Cedi Osman, Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Yunanistan'a taşınan ve Atina'da ev tutan ünlü çiftten Şahin, yeni evinin manzarasını sosyal medya hesabından yayınladı

 

NTV'de yer alan habere göre; Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Ünlü çift, 1 Temmuz 2022'de Makedonya’nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturmuştu. Osman-Şahin çifti ardından Çeşme'de düğün yapmıştı.  Birçok ünlü ismin katıldığı törendeki temsili nikahı ise Acun Ilıcalı kıymıştı. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftten Cedi Osman, Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Bu gelişme sonrası ABD'den Yunanistan'a taşınan ünlü çift, Atina'da ev tuttu. Ebru Şahin, yeni evinde verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yeni evinin balkonunda poz veren ünlü oyuncu, paylaşımına "Bir küçük ev tutma meselesi ve güzel denk gelişler" notunu düştü.

 

 

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

 

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul'da doğdu. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Kariyerine reklam filmleriyle başlayan Ebru Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı "Kan Parası" filmi ile yaşadı. Şahin, ardından "Babam" filmi ve "Savaşçı" dizisinde rol aldı. "İstanbullu Gelin" adlı dizide hayat verdiği 'Burcu' karakteriyle tanınan Ebru Şahin'in yıldızı, Akın Akınözü ile başrolleri paylaştığı "Hercai" dizisiyle parladı. Hercai'de "Reyyan" rolüyle başarılı bir performans sergileyen Şahin, sonrasında "Destan", "Yüz Yıllık Mucize", "Prens" gibi yapımlarda boy gösterdi.