Cansu Dere'nin yeni sevgilisi kim? Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere'nin iki aydır aşk yaşadığı isim şok etkisi yarattı. Peki Cansu Dere'nin yeni sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Dere'nin yeni sevgilisi kim? Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere'nin iki aydır aşk yaşadığı isim şok etkisi yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cansu Dere'nin iki aydır aşk yaşadığı isim şok etkisi yarattı. Peki Cansu Dere'nin yeni sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

 

Dünyaca ünlü yıldız ile aşk yaşıyor iddiası! 

 

Sadakatsiz'in Asya'sı Yeni Aşka Yelken Açtı! Ne Volkan Ne Aras! İşte Cansu Dere'nin Dünyaca Ünlü Sevgilisi! Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun birlikte olduğum isim duyanları şok etti…

 

 

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz ikinci sezonuyla ekranlarda yer alıyor. Aşk ve dram dolu dizinin entrika dolu hikayesi seyirciyi kendine bağlamaya devam ederken kadrosundaki başarılı isimlerle de oldukça ilgi görüyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in yer aldığı dizi birbirinden ünlü isme yer vererek karakterleriyle de oldukça seviliyor.

 

 

Dizi de Asya rolüyle beğeni toplayan Cansu Dere özel hayatıyla gündem oldu. Güzel oyuncunun yeni bir ilişki yaşamaya başladığı iddiası bomba etkisi yaratırken, birlikte olduğu ismi duyanlar şaşkınlık yaşadı. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, ikinci sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan senaryosuyla izleyiciyi etkilemeyi başaran Sadakatsiz, İngiliz yapımı “Doctor Foster” dizisinden uyarlanarak ekranlara geliyor.

 

 

Dizide Aras ve Asya'nın aşkı ile hikaye farklı bir yöne doğru evrilirken, Volkan'ın pişmanlığı ve bu durum karşısında yaptıkları dikkat çekiyor. Heyecanlı sahneleri seyirciyle buluşturan dizide Asya'ya hayat veren Cansu Dere, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşuluyor.

 

 

Özel hayatını kameralardan uzakta yaşamayı tercih eden ünlü isim hakkında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson bir derginin çekimleri için Cansu Dere ile bir araya geldi.

 

 

Konuşulanlara göre Miles Chamley-Watson çekime geldiğinde Cansu Dere’den etkilenmiş. İkilinin çekimlerde çok iyi anlaştığı ve yakınlaştığı söylenirken, iki aydır birlikte oldukları iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

 

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, "Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Âşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce ‘Ne alaka’ demiştim. Meğer Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul'a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler." sözleriyle ikilinin aşk yaşadığını öne sürdü. Ünlü eskrimci Miles Chamley-Watson'ın adı bir dönem Rihanna ile aşk dedikodularına karışmıştı.