Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından yayınladığı mantı yaparken çekilen görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından yayınladığı mantı yaparken çekilen görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından yayınladığı mantı yaparken çekilen görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu.  

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından mantı yaptığı anları yayınlayan Cansel Elçin, Nişantaşı'ndaydı. Oyuncu, "Fransa'da büyümüş olsam da mantıyı hiçbir yemeğe değişmem. Baktım çok yiyorum, bari tasarruf edeyim evde kendim yapmayı öğreneyim dedim. Tabii bu durum en çok eşim Tuğçe'nin işine yaradı. Evdeki mantı sorumlusu artık benim" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat, önceki gün arkadaşları ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel havanın tadını çıkaran Elçin, muhabirlere poz vererek, "Kolay gelsin" dedi.

 

"EVDEKİ MANTI SORUMLUSU BENİM”

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından mantı yaptığı anları yayınlayan Cansel Elçin, konuyla alakalı konuştu. "Fransa'da büyümüş olsam da mantıyı hiçbir yemeğe değişmem. Baktım çok yiyorum, bari tasarruf edeyim evde kendim yapmayı öğreneyim dedim. Tabii bu durum en çok eşim Tuğçe'nin işine yaradı. Evdeki mantı sorumlusu artık benim" diyerek, güldü.

 

”İDDİALIYIM”

 

Mutfağa giren ünlü oyuncu, mantı yapmıştı. Cansel Elçin, o anları, "Al sana gizli yetenek! Kayseri mantısında iddialıyım" notu ile sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

 

"FRANSIZ DİYE EVLENDİM, NELER YAPIYOR!”

 

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Zeynep Tuğçe Bayat ise, "Fransız diye evlendim, neler yapıyor!" yorumunu yapmıştı.