Geçtiğimiz günlerde davetli olarak gittiği İspanya'da yapılan karşılama ile gündeme gelen Can Yaman, yine İspanya'da katıldığı televizyon programında kadın hayranına verdiği cevap ile bu kadar da olmaz dedirtti. 

 

Geçtiğimiz günlerde davetli olarak gittiği İspanya'da yapılan karşılama ile gündeme gelen Can Yaman, yine İspanya'da katıldığı televizyon programında kadın hayranına verdiği cevap ile bu kadar da olmaz dedirtti. Son dönemde İspanya'da kendisine yapılan karşılama ve Kıvanç Tatlıtuğ için söylediği sözlerle gündemdeki yerini koruyan ünlü oyuncu Can Yaman yine İspanya'da katıldığı bir televizyon programında kadın hayranının kendisine yönettiği "Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şey anlatır mısın?" sorusuna verdiği cevap ile bu kadarı da olmaz dedirtti. 

 

İspanya'da katıldığı bir televiyon programında kadın hayranının kendisine yönettiği "Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şey anlatır mısın?" sorusuna "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" ifadeleri ile karşılık veren Can Yaman, pes dedirtirken, tercüman "Çevireyim mi?" diye sorunca "Yok" cevabını verdi. 

 

İşte Can Yaman'ın o anları..