Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Cahit Berkay önceki gün Türkan Şoray ile birlikte Gemlik Film Festivali’nin açılışını gerçekleştirirken sahnede Selvi Boylum Al Yazmalım ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Cahit Berkay önceki gün Türkan Şoray ile birlikte Gemlik Film Festivali’nin açılışını gerçekleştirirken sahnede Selvi Boylum Al Yazmalım ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Cahit Berkay önceki gün Türkan Şoray ile birlikte Gemlik Film Festivali’nin açılışını gerçekleştirirken sahnede Selvi Boylum Al Yazmalım ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

 

Aşıktım!

 

Etkinlik kapsamında sahne alan Cahit Berkay, Selvi Boylum Al Yazmalım filminin müziği için ‘Bana, o filmin müziğini yaparken nasıl bir duyguyla yaptın, diye soruyorlar. Aşıktım. Kendimi şanslı hissediyorum ve Türkan Şoray’a resital yapmak istiyorum’ dedi. Cahit Berkay, Selvi Boylum Al Yazmalım filminin müziğini çalarken Türkan Şoray da filmden diyaloglarla Berkay’a eşlik etti.