Çağla Öz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Çağla Öz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Çağla Öz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Çağla Öz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Çağla Öz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Çağla Öz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Çağla Öz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Çağla Öz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Çağla Öz kimdir? Çağla Öz 1999 yılının Haziran ayında dünyaya gelmiştir.Çağla Öz'ün bir lüks markalardan oluşan mağazası vardır. 5,5 6 yıldır bu markayı büyütmektedir. Çağla Öz'ün boyu takipçileri tarafından çok merak edilmektedir. Etkileyici ve güzel bir fiziği olan Çağla Öz boyu 1,72'dir. Çağla Öz kaç kilo sorusu da sosyal medya fenomeninin takipçileri tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Fit bir vücudu olan İşletme sahibi ve sosyal medya fenomeni Çağla Öz'ün kilosu 52 civarındadır. Güzelliği ve başarısıyla dikkatleri üzerinde çeken Çağla Öz burcu İkizler'dir.

 

 

Güzel fenomenin yükselen burcu da Aslan'dır. Konuşkan, girişimci, arkadaş canlısı ve sosyal olmasıyla burcunun ve yükselen burcunun özelliklerini taşıdığını görmekteyiz. Çağla Öz doğum tarihi de hayranları tarafından merak edilmektedir. Güzel sosyal medya fenomeni Çağla Öz 11 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çağla Öz aslen nereli olduğu merak edilmektedir. Güzel fenomen Çağla Öz anne ve baba tarafı Selanik göçmenidir.Çağla Öz doğduğundan beri İstanbul'da yaşamaktadır. Çağla Öz saç rengi sarıdır. Sarışın güzel Çağla Öz parlak ve sarı saçlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Çağla Öz göz rengi Ela'dır. Çağla Öz hangi liseden ve üniversiteden mezundur soruları takipçileri tarafından sık sık sorulmaktadır. Çünkü sosyal medyadaki ve iş hayatındaki başarısının yanı sıra Çağla Öz Beykent Üniversitesinde işletme okurken aynı zamanda Nişantaşı üniversitesinde Moda tasarımı okuyarak çift ana dal yapıyordur. Akademik alanda kendini oldukça geliştirmiştir.Çağla Öz Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lise'si mezunudur. Bu lisede Oyunculuk eğitim almış ve İngilizce dilini de öğrenmiştir. Ardından Çağla Öz  İşletme bölümünü kazanmıştır Güzel sosyal medya fenomeni ve girişimci Çağla Öz'ün hayatında biri olup olmadığı merak edilmektedir. Şu anda Çağla Öz sevgilisi vardır.