Buse Varol Alişan ile ayrılıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde ayrılık ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Peki Buse Varol Alişan ile ayrılıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Buse Varol Alişan ile ayrılıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde ayrılık ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde ayrılık ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Peki Buse Varol Alişan ile ayrılıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Buse Varol Alişan ile ayrılıyor mu?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde ayrılık ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol, 2019'da oğlu Burak'ı, 2021'de ise kızı Eliz'i kucağına almıştı. Instagram'da soru-cevap etkinliği yapan Varol, boşanma haberleriyle ilgili bir soruyu da es geçmedi ve "Sürekli neden ayrılıkla ilgili haber çıkıyor acaba?" diyen takipçisine "Çünkü öyle olsun istiyorlar" yanıtını verdi.