Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Burcu Özberk'ten tatil paylaşımları geldi. Bikinisiyle objektif karşısına geçen güzel oyuncuya beğeni yağdı. Özberk'in cesur kareleri sosyal medyayı salladı.

 

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Çocukluk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu Burcu Özberk, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk'in büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

 

 

Sosyal medyada 10.6 milyon kişinin takip ettiği Burcu Özberk'in paylaşımları da büyük yankı uyandırıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Özberk'ten tatil paylaşımları peş peşe geldi. Bikinisinin üzerine giydiği sarı renkteki pareosuyla objektif karşısına geçen Özberk'in cesur pozları büyük beğeni topladı. 

 

 

Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özberk'e binlerce beğeni ve yorum yağdı. Güzel oyuncunun paylaşımına; "Çok güzel", "Zerafetin şekil bulmuş hali", "Tatilin tadını çıkaran ne güzel bir kadın!", "Güneş gibi parlıyorsun" gibi övgü dolu yorumlar geldi.