Burçe Yağmur Karabal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burçe Yağmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burçe Yağmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Burçe Yağmur Karabal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burçe Yağmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Burçe Yağmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burçe Yağmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

 

Burçe Yağmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Burçe Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beğeni alan Yağmur Karabal'ın 336 bini aşan takipçisi bulunuyor. Burçe Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beğeni alan Yağmur Karabal'ın 336 bini aşan takipçisi bulunuyor. İkizler burcudur. Yağmur karabal göz rengi ile dikkat çekmiş ve yüksek beğeni toplamıştır. Açık kahverengi göz rengine sahip olan Burce Yağmur Karabal yaptığı sade ama dikkat çekici göz makyajları ile de beğenilmektedir. Burçe Yağmur Karabal uçları sarı olan saçları ile beğenilmektedir. Açık kahve saç diplerine sahip olan Burce Yağmur Karabalın saç uçları ise sarıdır. Oldukça beğenilen Burçe Yağmur Karabal' a takipçileri tarafından saç bakım rutini sıklıkla sorulmakta ve merak edilmektedir. Burçe Yağmur Karabal instagram hesabı üzerinden bu tür soruları yanıtlamaktadır.