Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show oyuncularından Burak Topaloğlu sevgilisi Ezgi Tanır ile nişanlandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show oyuncularından Burak Topaloğlu sevgilisi Ezgi Tanır ile nişanlandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show oyuncularından Burak Topaloğlu sevgilisi Ezgi Tanır ile nişanlandı. 

 

Nişanlandı! 

 

Show TV'nin fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan Burak Topaloğlu, sevgilisi Ezgi Tanır ile ilişkilerini resmiyete dökmek için ilk adımı attı. Topaloğlu ve  Tanır nişanlandı. Ünlü oyuncu, aile arasında gerçekleşen nişan töreninde çekilen fotoğraflarını 'Çok Seviyorum' notuyla paylaştı. Çiftin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı. İkiliyi, oyuncu arkadaşları da tebrik etti. Alper Kul, Meltem Yılmazkaya ve Özgün Aydın gibi 'Güldür Güldür Show' ekibinde yer alan dostları da sosyal medya üzerinden mutlu çifti kutladı.