Ünlü oyuncu Burak Sergen, önceki akşam eşi Gizem Sergen, oğlu Cansın ve eşinin oğlu Berk ile Etiler'de objektiflere yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Burak Sergen'in eşi Gizem Sergen, evlilik teklifiyle ilgili "4 - 5 kez evlilik teklifi aldım. O zaman öyle gerekiyordu" şeklinde konuştu.

 

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Siyah Kalp dizisinde canlandırdığı Samet karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan Burak Sergen, mayıs ayında dünyaevine girdiği Gizem Sergen, onun oğlu Berk ve oğlu Cansın ile Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

 

"ANLATACAĞIMIZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR”

 

Siyah Kalp hakkında konuşan Burak Sergen; "Senaryomuz çok iyi, anlatacağımız çok güzel şeyler var. Yine kadrolu rollerimden biri olan Kapadokyalı bir iş insanını canlandırıyorum. Kapadokya'nın tamamı ona ait, sonra da bir rakip ortaya çıkıyor. Aile çekişmeleriyle birlikte oldukça eğlenceli olacak" dedi.

 

EVLİLİK TEKLİFİ SORULARINA CEVAP

 

Gizem Sergen, muhabirlerin evlilik teklifiyle ilgili sorduğu soruya, "4 - 5 kez evlilik teklifi aldım" cevabını verdi. Sergen, ardından nedeninin sorulması üzerine "O zaman öyle gerekiyordu. Biraz naza çektim kendimi, her şey çok güzel maşallah" ifadelerini kullandı.