Türk müziğinin Divası ünlü ses sanatçısı Bülent Ersoy’un yer aldığı “Dünya Güzellerim” isimli program, yaz için özel bölümlerinin çekimlerine devam ediyor.

 

Onur Akay'ın haberine göre; Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in de bulunduğu programın çekimlerinin bayramda da devam ettiği öğrenildi. Kış sezonunda YouTube’dan yayınlanan Dünya Güzellerim Masada isimli program oldukça ses getirmişti.

 

Çekimler devam ederken sete Bülent Ersoy’un koyu bir hayranından öyle hediyeler geldi ki, Ersoy da tüm sete dağıttı. Gaziantepli bir hayranından gelen tepsi tepsi baklavalar ve fıstıklar, tüm set çalışanlarının ağzını tatlandırdı.

 

Fotoğraf - Onur Akay 

 

Dünya Güzellerim Tatilde Nasıl Bir Program?

 

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever’e her bölümde başka bir görev verilecek. Kapanmak üzere olan bir oteli yeniden canlandırmaya ve müşterilerle doldurmaya çalışacak olan ünlü isimler büyük bir rekabete girecek. Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, esprileri ile seyirciyi eğlendirecek. Daha önceki yıllarda da ekrana gelen programda, Ersoy, Soyman ve Alkan’ın yurt dışında yaşadıkları maceralar konu edilmişti. Program çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.