Buket Önyürü kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Buket Önyürü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Buket Önyürü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Buket Önyürü kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Buket Önyürü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Buket Önyürü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Buket Önyürü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Buket Önyürü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Buket Önyürü Kimdir? 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen Buket Önyürü, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. 23 yılı aşkın müzecilik yapan Buket Önyürü, Hacettepe Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon Eğitimi almıştır. Önyürü, yüksek lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi’nde Müze Pedagojisi üzerine yapmıştır. Bir süreliğine ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Buket Önyürü, ardından da Doğa Tarihi Müzesi’nde arkeolog olarak görev yapmaya başlamıştır. Müzecilik üzerine pek çok projede aktif görev üstelenen Buket Önyürü, zamanla müze küratörü ve halkla ilişkiler yöneticisi olarak çeşitli görevler de üstlenmiştir. Business Channel’da Yaşama Dair programını sunmaktadır.