Son dönemde Best Model of Turkey yarışmasıyla ilgili taciz ve şantaj iddiaları gündemdeyken, dün İstanbul'da bir otelde gerçekleşen yarışmada yarışmanın organizatörü Erkan Özerman'ın bir yarışmacıya ettiği küfür sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde Best Model of Turkey yarışmasıyla ilgili taciz ve şantaj iddiaları gündemdeyken, dün İstanbul'da bir otelde gerçekleşen yarışmada yarışmanın organizatörü Erkan Özerman'ın bir yarışmacıya ettiği küfür sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla tepki çekmeyi sürdüren ünlü organizatör Erkan Özerman, dün taciz ve şantaj iddialarının gölgesinde İstanbul'da bir otelde gerçekleşen Best Model of Turkey yarışmasında bir yarışmacıya ettiği küfür ile geceye damga vurdu. 

 

Best Model World yarışması skandal iddiaların gölgesinde İstanbul'da bir otelde yapıldı. Yarışmaya Erkan Özerman'ın bir kadın yarışmacıya ettiği küfür damga vurdu. Özerman'ın açık kalan mikrofondan ettiği küfürü tüm salon duydu. Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın dün yapılan Best Model yarışmasında podyumdaki kızlara "Gerizekalılar, kapat önünü o...pu" denildiği duyuldu.

 

İşte o anlar;