Daha önce rol aldığı dizilerde gösterdiği performansla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bertemsu Özdemir, eski sevgilisi Can Yaman ile ilgili soruları yanıtladı. 

 

Daha önce rol aldığı dizilerde gösterdiği performansla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bertemsu Özdemir, eski sevgilisi Can Yaman ile ilgili soruları yanıtladı. Mekan çıkışı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Bertemsu Özdemir, eski aşkı Can Yaman ile ilgili soruları yanıtladı. 

 

Yaptığı açıklamada Can Yaman için "Ne mutlu O'na iyi ki açılmış, gerçi yurt dışına açılmış mı onu da bilmiyoruz. Yaptığı açıklamaları inanın benim de aklım almadı. Bu konuda söylenecek çok şey var ama ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum. Oyuncu arkadaşlarımın yaptıkları açıklamalara ben de katılıyorum. Herkesin kendi hayatı o şekilde mutluysa ne mutlu ona" ifadelerini kullandı. 

 

Bertemsu Özdemir "Arap ülkelerinden yemek teklifi gelirse yer misiniz?" sorusuna da cevap verirken, "Ben bu konuda daha önce bir açıklama yapmıştım. Kadın ile erkeğin yemek yemesi aynı anlaşılmıyor maalesef o yüzden Arap ülkelerine daha önce gittim, Dubai'da klip te çektim ama yemek olayına yokum" dedi. Magazin muhabirlerinin "Peki siz biriyle yemek yemek isteseniz kiminle yerdiniz" sorusuna ise "Natalie Portman ile yemek yemek isterdim herhalde. Onun çok büyük hayranıyım. Farkındayım istediğin cevap olmadı ama erkek olarak düşünmedim hiç. Dur bakiyim erkek olarak herhalde Christian Bale ve Robert Downey Jr. olurdu herhalde. Christian Bale'ın o rollere nasıl girdiğini çok merak ediyorum. O yüzden herhalde hesabı da öderdim." açıklaması yaptı. 

 

İşte Bertemsu Özdemir'in o açıklamaları;