Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Kraliyet üyeliğinden çekildiklerini açıklayan İngiliz Prensi Harry ve Prenses Meghan ile ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Kraliyet üyeliğinden çekildiklerini açıklayan İngiliz Prensi Harry ve Prenses Meghan ile ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde gündeme dair yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Kraliyet üyeliğinden çekildiklerini açıklayan İngiliz Prensi Harry ve Prenses Meghan ile ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prens Harry ve Prenses Meghan ile ilgili "Ahhahhhh oh be bana şöyle eğlenceli haberleri lazım biraz içim katıldı yavvvv of şimdi karışacak ortalıkkkk abbbovvvv. Meghan’a Amerikan ajanı, “Kraliyet’i içten çökertecek bu kadın” deyyolardı da inanmadık abbooovvvvvv. Sıkıldı  bak otur çocuk bak, diziye girecek demedi deme" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;