Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda espirili diliyle takipçilerinden ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda espirili diliyle takipçilerinden ilgi gördü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda espirili diliyle takipçilerinden ilgi gördü.

 

Instagram sayfasından güneşlenirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Laçin "Çok acayip keyif yapıyormuş gibi çek e miiii hemen eve kaçıcam gari15 gündür Bodrum’dayım, şezlong keyfi yapmadım, teleme peyniri gibi beyazım. Başladığım kitapları yarım bıraktım. Yapmam gereken işleri yapmadım. Kalabalıktan da nefes alamadım. Bir şey üretmedim. Yatıp zamanı eziyorum. Köpeğim hasta tek beklentim o iyileşsin. Sosyal medyanın mükemmel personalarına çok uzağım  Evde genelde yarı uyur yayılmaktayım ,bir de #FileninSultanları ile madalya heyecanı yaşamaktayım #tokyo2020olympics İşte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;