TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doğum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doğum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Lale Onuk, yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmasında Gönüllüler Takımı'nda yarışan Berkan Karabulut'un yaptığı jesti paylaşırken sosyal medya gündem oldu. 

 

Önceden doğum günü pastası yaptırmış!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doğum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. Instagram sayfasından Berkan Karabulut'un önceden yaptırdığı pastada "Bedenen yanında olamayabilirim ama bu ruhen ve kalben yanında olmadığım anlamına gelmez ve seni dünyalar kadar sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Şimdi gözyaşlarını sil çünkü yakında yeniden beraber olacağız. Beraber birçok şeyi atlattık bunu da atlatacağız muhteşem günler bize gelmiyorsa biz onlara gidelim" şeklinde yazan notu paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;