Motorine ne kadar zam bekleniyor? Cumhuriyet gazetesinin sektör kaynaklarına dayandırdığı haberine göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından sonra zam bekleniyor. Peki motorine ne kadar zam yapılcak? Cevaplar haberimizde..

 

Motorine ne kadar zam bekleniyor? Cumhuriyet gazetesinin sektör kaynaklarına dayandırdığı haberine göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından sonra zam bekleniyor. Cumhuriyet gazetesi bu gece yarısından itibaren motorine zam geleceğini iddia ederken sosyal medyada ve internette kullanıcılar motorine ne kadar zam yapılacağını araştırmaya başladılar. Peki motorine ne kadar zam yapılcak? Cevaplar haberimizde..

 

Motorine ne kadar zam bekleniyor? 

 

Cumhuriyet gazetesinin sektör kaynaklarına dayandırdığı haberine göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından sonra zam bekleniyor. Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1.27 TL zam beklendiği bildirildi. Motorine bu gece yarısından itibaren zam gelmesi bekleniyor. Cumhuriyet'in sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre, motorine bu gece yarısından sonra 1.27 TL zam bekleniyor. Benzine ise dün 97 kuruş indirim gelmişti.