David ve Victoria Beckham çiftinin ABD’nin Florida eyaletini terketmeleri niyeti yok. 66 milyon 380 bin Euro ödeyip muhteşem bir villa satın aldılar. Atlantik Okyanusu’nun neredeyse hemen kıyısında, North Bay Road semtinde bulunan villanın bugüne kadar o yörede en yüksek fiyata ulaşan konutu olduğu belirtildi.

 

2 bin 482 metrekareye yayılan, Bin 300 metrekare yaşam alanı bulunan villanın Beckham çiftine satıldığını lüks emlak komisyoncusu “The Real Deal” açıkladı. 9 banyo, spor ve sinema salonları, yüzme havuzu bulunan villa başlangışta 73,4 milyon Euro’ya satışa çıkarıldı. Beckham ailesi yaklaşık 6 milyon Euro indirim yaptırdı.

 

Mülkün sahibi Niklas de la Motte adlı bir işadamı. “Abound” adlı herhangi bir şirkete bağlı olmayan üreticilere mallarını perakendicilere satmasında aracılık eden şirketin sahibi. Bu villayı 2018’de 10,8 milyon Euro’ya satın aldı. Sonra bir minarlık ofisiyle anlaşıp tepeden tırnağa yeniletti ve göz kamaştırıcı lüksteki bir villaya dönüştürdü.

 

Villa Miami’nin en prestijli ve en pahalı sokaklarından North Bay Road’da bulunuyor. Biscayne körfesine bakıyor. Hem kentin merkezine, hem de plajlara yakınlığı nedeniyle evlerin fiyatları uçuyor.