Başım Belada Timur Ferdi Kurtuldu kimdir? ATV'de yayın hayatına başlayan Başım Belada dizisinde canlandırdığı Timur karakteriyle dikkat çeken oyuncu Ferdi Kurtuldu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ferdi Kurtuldu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Başım Belada Timur Ferdi Kurtuldu kimdir? ATV'de yayın hayatına başlayan Başım Belada dizisinde canlandırdığı Timur karakteriyle dikkat çeken oyuncu Ferdi Kurtuldu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ferdi Kurtuldu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Başım Belada Timur Ferdi Kurtuldu kimdir?

 

Ferdi Kurtuldu kimdir? Ferdi Kurtuldu 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da sürdürmeye devam eden oyuncu Ferdi Kurtuldu’nun günümüzde yaşı 42’dir. Daha önce Emret Komutanım, Bahtiyar Ölmez, Şimdi Onlar Düşünsün, Çam Yarması, Aç Kapıyı Çok Fenayım, Leblebi Tozu gibi yapımlarda rol almıştır.