Balkan Ninnisi Gülbahar Deniz Gürkan kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Deniz Gürkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Deniz Gürkan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Balkan Ninnisi Gülbahar Deniz Gürkan kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Deniz Gürkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Deniz Gürkan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Balkan Ninnisi Gülbahar Deniz Gürkan kimdir?

 

Deniz Gürkan kimdir? Deniz Gürkan İstanbul Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. Aslen İzmirli’dir. Deniz Dalgıç Menajerlik şirketine kayıtlı olan oyuncu daha çok tiyatro ve heykelle uğraşmaktadır. İlk dizisi Aşkın Tarifi olmuştur. İzmirde doğan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitim öğrenimini tamamlamıştır. Başarılı oyuncu bekardır ve 1.60m boyuda olup 60 kilodur. Instagram'da denizgurk ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Deniz Gürkan'ın bu mecrada 4288 takipçisi bulunmaktadır. 

 

Kapak fotoğrafı: Burak Paçacıoğlu tarafından çekilmiştir. (Instagram @burkia)