Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu ve sosyal medya fenomeni Bahar Candan önceki gün yolda tanıştığı bir adam ile gittiği hotel odasından kovulurken, uygunsuz görüntülerinin kaydedilmiş olabileceğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu ve sosyal medya fenomeni Bahar Candan önceki gün yolda tanıştığı bir adam ile gittiği hotel odasından kovulurken, uygunsuz görüntülerinin kaydedilmiş olabileceğini belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu ve sosyal medya fenomeni Bahar Candan önceki gün yolda tanıştığı bir adam ile gittiği hotel odasından kovulurken, uygunsuz görüntülerinin kaydedilmiş olabileceğini belirtti.  

 

 

Hotel odasından kovuldu!

 

Sabah'ın haberine göre katıldığı İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran, Flah TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan'ın başı derde girdi. Yolda tanıştığı Alparslan isimli bir adamla otel odasına giden Bahar Candan, daha sonra odadan apar topar kovulunca soluğu karakolda aldı. Candan, Alparslan isimli gencin kendisini 'elimde görüntülerin var' şeklinde tehdit ettiğini öne sürdü. Katıldığı stil yarışmasıyla tanınan ve şimdilerde Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünde ekrana gelen Al Sana Haber'de yorumculuk yapan sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın yeni bir skandalla günde geldi. Yolda tanıştığı adamın ‘Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın’ vaatlerine kanarak adamla birlikte otel odasına giden Bahar Candan, bir süre sonra odadan çıkmak istedi. ‘Seninle işim bitti’ diyerek sinkaflı sözler söyleyen adam Bahar Candan’ı odadan kovdu. Neye uğradığını şaşıran ünlü fenomen karakola sığındı. ‘Bana tuzak kurdu görüntülerimi kaydetmiş olabilir’ diyen Bahar Candan, yolda tanıştığı ve kendisini otel odasından kovan adamdan şikayetçi oldu.