Ayhan Kahya kimdir? Sosyal medyada ölüm haberleriyle gündemde olan seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayhan Kahya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ayhan Kahya kimdir? Sosyal medyada ölüm haberleriyle gündemde olan seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayhan Kahya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? Cevaplar haberimizde..

 

 

Ayhan Kaya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındaydı? Neden öldü?

 

Ayhan Kahya kimdir? Ayhan Kahya seslendirme sanatçısıdır. 1965 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncular sendikasından yapılan açıklamada 57 yaşında hayatını kaybettiği belirtilmiştir. Ayhan Kaya bugüne kadar Optimus Prime, Thanos, gibi pek çok ünlü karakterin seslendirmesini yapmıştı. Ölüm nedenine yönelik heniz bir açıklama yapılmadı. Ayhan Kahya bugüne kadar John Wick 3 Parabellum, Bumblebee, Christopher Robin, Ant-Man ve Wasp, İnanılmaz Aile 2, Avengers Sonsuzluk Savaşı, John Wick 2, Transformers 5 Son Şövalye, Uzay Yolcuları, Şarkını Söyle, Süper Yetenek, Pete ve Ejderhası, Maymun Prens, İyi Bir Dinozor, Batman v Superman Adaletin Şafağı, Bilal Özgürlüğün Sesi, Kaptan Amerika Kış Askeri, Galaksinin Koruyucuları, Nuh Büyük Tufan, İnanılmaz Örümcek Adam 2, Transformers Kayıp Çağ, Pek Yakında, Man of Steel, Hobbit Beklenmedik Yolculuk, Pamuk Prenses’in Maceraları, Transformers Ayın Karanlık Yüzü, Alice Harikalar Diyarında, Robin Hood, Oyuncak Hikayesi 3, Titanların Savaşı, Sherlock Holmes, Terminatör Kurtuluş, Pıtırcık, Transformers Yenilenlerin İntikamı, Fi Tarihi, G-Force, 2012, Prenses ve Kurbağa, Yıldız Savaşları Klon Savaşları, gibi yapımlarda rol almıştır.