TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam eden, yarışmacılarda futbolcu Aycan Yanaç'ın son bir kaç gündür moralinin düşük olmasının sebebinin Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp'un nişan haberi olduğu iddia edildi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam eden, yarışmacılarda futbolcu Aycan Yanaç'ın son bir kaç gündür moralinin düşük olmasının sebebinin Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp'un nişan haberi olduğu iddia edildi. Son dönemde aldatıldığı iddialarını kabul etmesiyle gündem olan futbolcu Aycan Yanaç'ın son bir kaç gündür moralinin düşük olmasının sebebinin Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp'un nişan haberi olduğu iddia edildi.

 

Survivor‘da ada konseyinde Acun Ilıcalı Aycan’a "Senin şifrelerini çözeceğim" demiş, Aycan'ın iletişim ödülü sonrası modunun düşme sebebini bulacağını belirtmişti. Bunun üzerine Aycan’ın arkadaşıyla olan şifreli konuşmaları incelemeye alındı. Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü iddialar arasında..