Arif Cez kimdir? Sosyal medyada ölüm haberleriyle gündemde olan Arif Cez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Arif Cez kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Arif Cez kimdir? Sosyal medyada ölüm haberleriyle gündemde olan Arif Cez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Arif Cez kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? Cevaplar haberimizde..

 

 

Arif Cez kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? 

 

Arif Cez kimdir? İtalya helikopter kazasında 4 Türk'ün arasında Arif Cez'de bulunuyordu. Arif Cez'in, Eczacıbaşı Grubu'nun Yalova'daki temizlik ürünleri fabrikasının müdürü olduğu öğrenildi. İtalya'da dün Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı'ndan kalkan bir helikopter radardan kayboldu. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı'ndan dün havalandıktan bir süre sonra radarda kaybolan Augusta Koala AW119 tipi helikopterdeki 7 kişiden 4'ünün Türk vatandaşı olduğu bildirilmişti.