Emret Komutanım, Lise Defteri ve Kurşun Bilal gibi birçok farklı yapımda rol alan Arda Kural, pek çok insan tarafından yerli Leonardo DiCaprio olarak görülmüştü. Ayrıca Emret Komutanım dizisi ile birçok insanın dikkatini çeken başarılı oyuncu, son hali ile merak edildi. İşte yerli Leonardo DiCaprio olarak görülebilen Arda Kural'ın yıllar sonraki hali…

 

Arda Kural birçok farklı yapımda rol almıştı. Ayrıca bu yapımlardan bazıları; Lise Defteri, Emret Komutanım ve Kurşun Bilal olarak sayılabiliyor. Öte yandan yerli Leonardo DiCaprio olarak da görülebilen Arda Kural'ın rol aldığı ve en dikkat çeken yapımlarından biri, Emret Komutanım dizisiydi.

 

YERLİ LEONARDO DİCAPRİO OLARAK GÖRÜLMÜŞTÜ

 

Leonardo DiCaprio denildiğinde birçok insanın aklına Arda Kural gelebiliyor. Zira Arda Kural bir dönem Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile gündeme geliyordu. Öte yandan Emret Komutanım ve birçok farklı yapımda rol alan Arda Kural, uzun süre ekranlardan uzakta kaldı. Bu nedenle pek çok insan tarafından son hali merak edildi.

 

ARDA KURAL'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

 

Arda Kural birçok insanın aklında Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Posta Ferit karakteri ile hatırlanabiliyor. Ancak dizinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle yerli Leonardo DiCaprio olarak da görülebilen Kural'ın seneler sonraki hali merak edilebiliyor.

 

İşte Arda Kural'ın yıllar sonraki hali;