Rol aldığı yapımlarla ismini dünya sinema tarihine kazıyan ünlü aktör Antonio Banderas, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sen Çal Kapımı dizisiyle en son ekranlarda yer alan Kerem Bürsin ile çektirdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Rol aldığı yapımlarla ismini dünya sinema tarihine kazıyan ünlü aktör Antonio Banderas, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sen Çal Kapımı dizisiyle en son ekranlarda yer alan Kerem Bürsin ile çektirdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü aktör Antonio Banderas, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sen Çal Kapımı dizisiyle en son ekranlarda yer alan Kerem Bürsin ile çektirdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Oyundan büyük keyif aldı!

 

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alan ve şimdilerde Hande Erçel ile ayrıldığı haberleriyle gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’ne katılmak için İspanya’ya gitti. Antonio Banderas’la tanışma fırsatı yakalayan Bürsin, oyuncuyla fotoğraf da çektirdi. İspanyol oyuncu, bu kareyi Instagram'da paylaştı. 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu, önceki akşamsa İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izledi. Dünyaca ünlü oyuncu, Bürsin’le çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Banderas, gönderisine; “Love Is In The Air dizisiyle başarı kazanan Türk oyuncu Kerem Bürsin ‘Company’i görmeye geldi. Oyundan büyük keyif aldı" notunu düştü. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin ise Antonio Banderas’a “Sen en iyisisin” yorumunu yazdı. Öte yandan Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le başrolü paylaştığı ve geçtiğimiz yıl final yapan “Sen Çal Kapımı” dizisi yurtdışında 'Love Is In The Air' adıyla yayınlanıyor.

 

İşte o paylaşım;