Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda anne karnındaki bebeği mutlu etmek için yapılması gereken sekiz şey hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki anne karnındaki bebeği mutlu etmek için neler yapılmalı? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda anne karnındaki bebeği mutlu etmek için yapılması gereken sekiz şey hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda anne karnındaki bebeği mutlu etmek için yapılması gereken sekiz şey hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki anne karnındaki bebeği mutlu etmek için neler yapılmalı? Cevaplar haberimizde..

 

Anne karnındaki bebeği mutlu etmek için neler yapılmalı?

 

Anne ile karnındaki bebek arasındaki bağlantı bebeğin doğumundan çok önce oluşur. Araştırmalara göre bebekler anne karnındayken annenin psikolojik durumunu hissedebiliyor. Anneden ne kadar olumlu sinyaller gelirse bebek de o kadar mutlu oluyor.

 

İsterseniz bebeğinizin sağlıklı ve mutlu gelişebilmesi için nelere dikkat etmek gerektiğine göz atalım.

 

1. Farklı gıdalar yiyin

2. Ilık duş alın

3. Karnınızı sıvazlayın

4. Bebeğinizle konuşun

5. Müzik dinleyin

6. Egzersiz yapın

7. İyi dinlenin

8. Bol bol gülün