Anna Pavaga kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Anna Pavaga ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Anna Pavaga kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Anna Pavaga kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Anna Pavaga ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Anna Pavaga ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Anna Pavaga kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Anna Pavaga kimdir? Nerelidir? Burcu nedir?

 

Anna Pavaga kimdir? Anna Pavaga 2009 yılının Kasım ayında Rusya’nın Saint Petersburg şehri’nde dünyaya gelmiştir. Henüz 3 yaşında iken ailesi tarafından fotoğraf çekimlerine götürülmüştür. O dönemden itibaren bir çok katalog, resim ve markanın reklam yüzü olmaya başlamıştır. Özellikle Pulka ve Vogue dahil olmak bir çok ünlü marka ile çalışmaya başlamıştır. Anna’nın iki köpeği var ve Rusya’nın Saint Petersburg kentinde yaşamaktadır, köpeklerinin isimleri ise Mia ve Lia’dır. Ayrıca Michael isminde bir de erkek kardeşi vardır. 2012 yılında annesi fotoğraflarını Vkontakte’de paylaşmış ve 2015 yılında Aurora Moda Haftası’nda yer almıştır. Anna Pavaga o zamandan beri kurumsal markaların çocuk sporlarını, oyuncakları, kıyafetleri ve eşyalarının tanıtımlarında reklam çalışmalarında yer almıştır. Çok küçük yaşına rağmen günümüzde Rusya’da doğan en zengin instagram ünlü yıldızlarından birisi olarak kabul görmektedir. Günümüzde ortaokul eğitimine devam etmektedir. Ayrıca yandan sosyal medya hesaplarından da anlaşılacağı üzere bale eğitimi almaktadır. Ailesi tarafından ilerleyen yıllarda oyunculuk sektöründe de yer alması için hazırlıklar yapıldığı belirtilmektedir. Göz rengi yeşil, saç rengi sarı, burcu akrep, boyu 1.40 cm, kilosu ise 32’dir. Tabi bu veriler 2021 yılı için geçerlidir, küçük bir kız olan Pavaga’nın her geçen gün boy ve kilo bilgileri de artmaktadır. 2022 yılı itibariyle 12 yaşındadır.