Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Anıl Tetik, Bitlis'te düşen helikopter sonrası şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş ile fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken, duygulandıran sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Anıl Tetik, Bitlis'te düşen helikopter sonrası şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş ile fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken, duygulandıran sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Anıl Tetik, Bitlis'te düşen helikopter sonrası şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş ile fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken, duygulandıran sözler söyledi.

 

Oyuncu Anıl Tetik, Bitlis'te düşen helikopterde şehit olan Korgeneral Osman Erbaş ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıp üzüntüsünü ifade etti. Canım komutanım Allah senin ve tüm şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin. Çok üzgünüm. Çok ama çok iyi bir insandın" notunu düştü.